T &C


  1. Selepas pelanggan membuat pesanan barangan melalui ORDER FORM, pihak kami akan menghubungi pelanggan melalui email dalam tempoh 24 JAM bagi pengesahan penerimaan pesanan serta memaklumkan JUMLAH BAYARAN dan CARA PEMBAYARAN. 
  2. Pembayaran KESELURUHAN mestilah dilakukan dalam tempoh 48 JAM selepas pengesahan penerimaan pesanan. Jika tidak, pihak kami terpaksa membatalkan pesanan.
  3. Sila emailkan bukti pembayaran ke miles2urdoor@gmail.com
  4. 'Tracking Number' akan di EMAILKAN kepada pelanggan selepas barangan diposkan.
  5. Sila buat semakan terperinci atau mengEmailkan pertanyaan ke miles2urdoor@gmail.com sebelum membuat pesanan bagi memastikan barangan adalah seperti yang dikehendaki kerana buat masa sekarang semua barangan adalah NON-RETURNABLE and NON-EXCHANGEABLE
  6. Sebarang kehilangan/kerosakan semasa penghantaran adalah TANGGUNGJAWAB pelanggan.Namun begitu, pihak kami akan sedaya upaya memastikan proses P&P adalah sebaik mungkin.
  7. Kebanyakan barangan yang diiklankan di blog adalah dari luar negara dan adalah READY STOCK di Malaysia MELAINKAN dinyatakan yang selainnya.
  8. Bagi sesetengah barang yang belum tiba, sila semak Estimate Time Arrival (ETA) sebelum membuat pesanan bagi mengetahui jangkaan ketibaan barangan ke pelanggan.
  9. Semua barangan akan diposkan melalui POSLAJU MALAYSIA tetapi pelanggan boleh memilih untuk menggunakan courier yang lain dengan KOS tambahan.
  10. Pihak kami juga menyediakan perkhidmatan pembungkusan hadiah pada kos yang sangat berpatutan mengikut kehendak pelanggan.

No comments:

Post a Comment